zondag 4 november 2012

Soyeuse

Een kort blogpostje deze keer met een simpele sjaal. We zijn al vier dagen in verlof maar ook vier dagen ziek! Dit is de Soyeuse van La Droguerie maar wordt niet meer gemaakt. Dus heb ik nog een streng gekocht van 160 gram omdat dit zo zacht aanvoelde en er ging ook wat van de prijs af natuurlijk. De samenstelling: 50% babyalpaca en 50% zijde.


Dit was boterzacht om mee te breien, en het ging goed vooruit. Het is eens wat anders dan het Lacebreien met hele dunne draadjes. Ik heb er nog een overschotje van de Voilette (van vorige blogpost) in verwerkt, en een beetje Plumette en de goudkleurige draad is de Cotton Viscose van Drops. Afgewerkt met paarse bontbolletjes van Katia.


En nu hopelijk snel terug herstellen!

4 reacties:

Gebreidesjaals: Knitted Scarfs or Scarves zei

Die bontjes eraan maken het ook apart. Deze wol is dus met een flitterdun geel streepje die ergens tevoorschijn komt. Mooie sjaal hoor! mieke

mija zei

Hey, ik heb je gevonden. Wat een toffe sjaals heb je gemaakt, ongelooflijk mooi. Ik lees ook in je blog van dolce lana dat ze een winkel heeft , dat wist ik nog niet.
Fijn om te lezen...tot binnenkort...
ferme marie

Nadine Van Zandycke zei

Mija, ik geniet enorm van jouw blog, momenteel totaal in de ban van zelf wol verven, ik verdrink in de prachtige kleuren !!! En als je op facebook dolcelana aanklikt dat je de nieuwsbrief wil ontvangen krijg je een jaar lang 10% korting.
Maar een bezoekje aan de mooie winkel van Dolce Lana is ook de moeite waard !
Grtjes Nadine

Nadiake zei

Hoi Nadine mooie sjaal seg, in elk geval veel beterschap, hopelijjk genees je snel en heb je nog iets aan je verlof ;-) en nog bedankt voor je reactie bij mij, blij dat ik niet alleen ben :-)

Een reactie posten