vrijdag 24 augustus 2012

Leuke verrassing

Tijdens de wintermaanden heb ik heel wat afgesurft op de breiblogs, ik vond het heel interessant en heb er veel bijgeleerd en nieuwe ideeën opgedaan. Maar de blog die mij het meest raakte was wel die van Mieke van Gebreide Sjaals. Ik voelde me van in het begin verwant met haar, haar sjaals, de breipatronen, de passie voor het verzamelen van breiwol en de laatste weken de prachtige Orenburgse sjaals die ze vanuit Rusland laat overkomen. Je kan op haar blog hiervan een paar heel interessante filmpjes zien.


Zo trok ik mijn stoute schoenen aan en stuurde haar een mailtje. Onze mailconversaties zijn ondertussen wekelijkse kost geworden, een uitwisseling van ideeën en tips en hopelijk ontmoet ik haar dit najaar. Maar zo kwam het dat ze me gisteren een verrassing bezorgde door een blogpost te schrijven over mijn kaarten. Ik had haar namelijk een kaart opgestuurd om haar te bedanken omdat ik blij was haar te leren kennen.


Elke kaart is uniek en origineel. Ik kan geen twee dezelfde maken. Als ik deze kaarten maak voel ik me een beetje in een andere wereld. Je kan er ook heel veel boodschappen in terugvinden, en elke dag ontdek je iets nieuws. Maar vooral de kleuren spreken me aan.

Indien je interesse hebt, kun je altijd mailen naar nadine.vanzandycke@hotmail.com. Ik vraag €3 euro voor een kaart met envelop + verzendingskosten. Er zullen regelmatig nieuwe kaarten online komen.

En Mieke nog eens duizend maal dank voor je blogpost en onze gedeelde passie!

3 reacties:

Keek Art zei

ze zijn zoals steeds : héééééél prachtig!

Gebreidesjaals: Knitted Scarfs or Scarves zei

Ik lees nu net 1 sec. geleden dit bericht, nu ga ik blozen Nadine! bedankt. Ik vind de kaarten echt prachtig.Je hoort nog van mij! mieke

Gebreidesjaals: Knitted Scarfs or Scarves zei

waauw dat ziet er goed uit, ik ben net terug van vakantie. Ik hou me aanbevolen voor sneeuw achtige kerstkaarten een stuk of 20 w.s. wel. ik mail je nog. groetjes mieke

Een reactie posten